„Която  партия се е докоснала до ГЕРБ, е приключила със

...
„Която  партия се е докоснала до ГЕРБ, е приключила със
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Която партия се е докоснала до ГЕРБ, е приключила със своето политическо бъдеще

„Която  партия се е докоснала до ГЕРБ, е завършила със своето политическо бъдеще. Припомням ви  РЗС,  БДЦ, АБВ, „ Реформаторите “ и в този момент „ Патриотите “. Гордея се с вас, че единствено Българска социалистическа партия отхвърли тази смъртоносна прегръдка.  Благодаря ви,че останахме правилни на концепциите си и на оня един милион българи, които ни избраха като опция на ГЕРБ.“ Това съобщи на среща с партийния актив и жители от регион „ Оборище “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

С нея бяха  и народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски, Иван Ченчев и Таско Ерменков.

„ Срещаме се в извънредно под напрежение миг за България – на държавна рецесия и политическа неустойчивост. Сигурно сме единствената страна, в която двама вицепремиери са заплашили, че ще се самоубият. Валери Симеонов, че ще се хвърли от моста на Бургас с релса на врата, а Красимир Каракачанов, като по-воевода, че ще се простреля на площада. Уви, патриотите са подготвени да си дадат живота, само че не в битката за независимост,  а в битката за корупция “, сподели пред събралите се Нинова.

„ Днес въпросът към този момент не е – какво ще вършат ГЕРБ, а какво ще вършим след режима „ Борисов “.Той несъмнено си отива. Голямото предизвикателство пред нас и българите е – какво ще се случва оттук насетне “, сподели още водачът на левицата. Тя добави, че Българска социалистическа партия си е сложила амбициозна цел с проекта  „ Визия за България “.

По думите й той не е идеален, само че е отворен към всеки българин, който желае да помогне за пробуждането на националната сила. Според нея главните задания сега са предотвратяването на демографската злополука и изгубването ни като народ, нация – с положително опазване на здравето и положително обучение. Тя добави, че това може да стане със мощна стопанска система и произвеждане. Корнелия Нинова изясни, че народните представители на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ са се срещнали с хората даже от най-малките обитаеми места.

„ Ако първоначално идваха главно хора от партийните структури, в този момент са  извънредно доста, в това число и дейни членове на нашият конкурент ГЕРБ“, сподели Нинова. Председателят на левицата осведоми, че планът е показан пред европейските посланици, посланика на Съединени американски щати, на Русия, а през днешния ден и пред посланика на Китай,  както и пред президента Румен Радев и неговия екип.

„ Много почтено си споделяме в този документ, че всички партии, управлявали през годините на прехода, сме позволили неточности. Имаме конгресно решение, в което се споделят и грешките на Българска социалистическа партия.  Желанието ни с „ Визия за България “ е, признавайки това, да сложим завършек на прехода и да се опитаме да съберем национална сила за различен модел на развиване. Да обединим колкото може повече българи за няколко национални целта. И който и да ръководи, да ги следва. На първо място, ще би трябвало да възстановим основополагащите правила на правовата страна и обществената страна – обезпечени в Конституцията, да възстановим същинското деяние на държавните институции. ГЕРБ ги разгради. Неолибералният модел извади страната от всички браншове на публичния живот, като делегира правата й на частни структури, олигарси и корпорации“-категорична беше Корнелия Нинова. Ще възстановим ролята на страната,така както към този момент направиха редица европейски страни.

Лидерът на Българска социалистическа партия показа наличието на „ Визия за България “ пред събралите се, като обърна внимание на заложените политики в опазването на здравето, образованието и националната сигурност. Депутатите показаха новия модел на данъчна политика с напредничав налог, диференцирана ставка на Данък добавена стойност за медикаменти и самун,семейно подоходно облагане и налог дял.

По време на срещата Корнелия Нинова връчи членски карти на младежи, които са решили да влязат в Българска социалистическа партия.
 7-14  6-15  5-16  4-20  3-30  2-38  1-47
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР